Lediga jobb

Hej!

Ledig befattning på ett medicintekniskt företag.

Calmed är ett tillverkande medicintekniskt företag i Göteborg. Vi finns i en vacker miljö vid havet och har goda kommunikationer. Huvudinriktningen är apparater och hjälpmedel för radiologi. Användarna finns i flera europeiska länder med en koncentration till Sverige och Norge. Du kan läsa mer om Calmed på www.calmed.se.

Nu söker vi en medarbetare, som skall ha det tekniska ansvaret för våra produkter och vår tillverkning. Det innebär ett brett och varierat arbete. Där ingår att delta i utveckling av nya produkter, arbete med CE-märkning, kontakter med leverantörer, deltagande på utställningar och konferenser, installationer hos kunder, underhållsservice m.m. Eftersom vi är ett litet företag så innebär det också att du får hjälpa till där det behövs.

Du bör ha en medicinteknisk utbildning och arbetserfarenhet och måste kunna svenska och engelska i tal och skrift. Körkort är ett krav.

Nuvarande innehavare av tjänsten lämnar oss för nya spännande arbetsuppgifter men kommer att finnas tillgänglig för att det skall bli en mjuk övergång och så att du får tid att sätta dig in i arbetsuppgifterna.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta mig på telefon: 0708-123 556.

Email:  hasse.palme@calmed.se .

Med vänliga hälsningar,

Hasse Palmé

VD

Calmed AB

Göteborg 2021-10-15